jueves, 30 de julio de 2009

Sortida Malgrat de Mar, Festa major Sant Roc

Dons tal i com a posat al JACS al "Dejanos un mensaje" el proper dia 8 d'agost la Colla de Can Fornaca torna a sortir, participem en la trobada gegantera de Malgrat de Mar, dintre dels actes de Festa Major Sant Roc. El dia de Sant Roc representa el punt culminant de la festa major d'estiu d'aquesta població del Maresme. Amb els Gegants de Malgrat, trobada de puntaires, festival poeticomusical, berenar gegant per a la mainada, mostra de balls de gegants, Nit de sardanes, Concurs de pintura ràpida, la gran Tabalada, correfoc, Campionat de botifarra, balls, concerts, competicions esportives, activitats infantils, exposicions i altres.

XXXIX Trobada de Gegants

17.00h Plantada de Gegants en la plaça Germana Campos, al costat del camp de futbol.

18.00 h Cercavila pels carrers de Joan Margall, carrer de Fonlladosa, carrer del Carme, carrer de Mar fins arribar al parc de Can Campassol, on se celebrarà la tradicional gran ballada de gegants.

P.D.:Cadaescu va amb el seu cotxe

martes, 28 de julio de 2009

FIESTA MAYOR CAN FORNACA '09

Por sino os acordabais la Urbanización Can Fornaca celebra sus 25 Fiestas Mayores los días 14, 15 y 16 de Agosto, y entre las diversas actividades tales como, Petanca, Misa, Pimpon, 3 horas de Payasos (Popi y sus amigos) con globo-flexia, Espuma infantil, Quads, Futbol solteros contra casados, Futbol infantil, Otro grupo de animación infantil (Ai carai!), Colchonetas (3HORAS), Cuarteto Estel, Cine a la fresca (también en julio), Gimcana infantil (este año indios contra vaqueros), Billar, Futbolín, Exhibición Sevillana clásica, Play-back infantil (traerse la canción en CD.), Pastel gigante, Toro mecánico, Entrega de trofeos, etc, etc. . .
Pues además de todo eso, el Sábado día 15 en la Masía se realizara una butifarrada popular, el precio 2€ y la venta de tickets en la Asociación de Vecinos hasta el día 9 de Agosto. . .que no se os pase!!! . . .
Y si os parece poco, el Domingo 16 en el Resta, Sardinada popular y a un precio de risa 2€. . . y lo mismo, los tickets en la Asociación de Vecinos hasta el día 9 de Agosto.

Además de todo eso cada uno puede llevarse mas comida, lo importante es juntarnos toooodos y pasarlo muy bien.

Os esperamos!!!!

lunes, 27 de julio de 2009

La Colla en el Facebook

Pues si,
ya estamos en Facebook. .
Así que si tu también te encuentras por allí y quieres hacerte amigo nuestro, te esperamos picando aquí. . .
Colla Gegantera Can Fornaca
Colla Gegantera Can Fornaca
Crea tu insignia

martes, 21 de julio de 2009

Sortida Ribes de Freser

Doncs sí, una vegada més la Colla Gegantera de Can Fornaca ha fet una nova sortida, a Ribes de Freser, poble molt maco situat a Girona a la comarca del Ripollès.
Aquesta vegada vam ser 65 persones...una proba més que la colla creix i creix...
Tots ho van passar molt bé al poble de Ribes de Fresser i també al menjar que i varem fer desprès.

Aquí us deixo unes fotos de la colla ensellant i desfilant pel poble de Ribes


I aquí us deixo un parell de vídeos que vaig gravar amb el mòbil quan ja i érem tocant i desfilant pel poble de Ribes